Sorgum

Pemesanan: Sorgum: inovasi teknologi dan produk Prof. Dr. Ir. Wisnu Cahyadi, M.Si. Dr. Ir. Yusman Taufik, MP. Dr. Farid Riadi, SE., MM. Kebutuhan pangan di…

Satu Waktu dalam Hidupku

Pemesanan: Satu Waktu dalam Hidupku: Prof. Dr. H.M. Didi Turmudzi, M.Si. Yulianto Agung P., dkk. Melihat kiprah dan jejak langkah Prof. Dr. H.M. Didi Turmudzi,…

Ajar Kutamangu

Ajar Kutamangu

Pemesanan: Ajar Kutamangu YOSEPH ISKANDAR Ajar Kutamangu nyaritakeun pangalaman Ajar Kutamangu adina Pamanahrasa di karajaan Talagamanggung, di wewengkon Talaga, salah sahiji kacamatan di Majalengka ayeuna….

Kabungbulengan

Kabungbulengan

Pemesanan: Kabungbulengan h.d. bastaman Kabungbulengan nyaritakeun psikologi tengah tuwuh nu hasil ngaréngsékeun masalah rumah tangga pasénna, wanoja umur tilu puluh-taunan, ngaliwatan prosés psikoterapi. Sanggeus masalahna…

Kalakay

Kalakay

Pemesanan: Kalakay deni riaddy Muantaaaaf, aaaaaang Dén…. ! Pelem kacida…. ! Ahirul Komén: Nyanggakeun jempol limaannana ah….. Godi Suwarna: Sastrawan Sunda, Penyair, Téaterawan senior. Admin…